Marleen Borgonjon

Je zit even niet goed in je vel. Het loopt niet zoals je wil, de fut is eruit, de balans is niet meer in evenwicht. Een paar doktersbezoeken zijn soms noodzakelijk om vast te stellen dat jouw lichaam klachten vertoond door het jarenlang negeren van de signalen.  We erkennen ze niet of we kunnen er geen rekening mee houden omdat het nu eenmaal niet anders kan.

Voor personen met CVS, burn-out, fibromyalgie, hartklachten, MS en kanker heb ik mij extra bijgeschoold en kan massage jou ondersteunen. Voor alle duidelijkheid, massage geneest niet.

Een luisterend oor, een goed gesprek en een goede aangepaste persoonlijke massage brengen energie en ontspanning. De massage brengt evenwicht en rust. Gaat u een traject aan dan zoeken we samen hoe je het best jouw balans in evenwicht kan houden.

Door u als persoon te  benaderen op een onvoorwaardelijke wijze, in zijn geheel en in het “zijn”. Neem tijd voor een stukje gezondheid, neem tijd voor jezelf, want wat men vroeger al wist geldt nu nog steeds: “Mens Sana in Corpore Sano”.  

Over mezelf

Ik ben Marleen, geboren en getogen in Eeklo, het Meetjesland. Na mijn schoolcarrière werkte ik ongeveer 30 jaar in verschillende ondernemingen als secretaresse. Ik vond het tijd om het roer om te gooien, ik had genoeg van het bureauwerk. Mijn doel? Meer vanuit het hart werken. Zo ben ik mezelf gaan omscholen via diverse opleidingen naar massagetherapeute en bewegingscoach. Bo-healing hands werd geboren!

Iedereen is uniek, daarom stippel ik een persoonlijk traject uit voor jou. Ik ben in staat de massage aan te passen aan jouw situatie. Vergeet de gekende massages, met een massage op maat wordt een vooropgestelde doel steeds bereikt. Dit gaat niet om krachtige massages, wel om de kracht van zachtheid. Ik neem dan ook de tijd om jou te leren kennen en een dossier op te stellen die ons doorheen het hele traject begeleid.

Opleidingen

2012 – Zweedse Massage (relaxatiemassage) aan Syntra Brugge

2015 – Massage voor personen met kanker en zorgdragende aan Syntra Brugge

2019 – Basistraining Massage bij Kanker voor professionele massagetherapeuten aan het Instituut Massage bij Kanker in Utrecht

2020 – Massage bij Hematologische kanker voor professionele massagetherapeuten aan het Instituut Massage bij Kanker in Utrecht

2021 – Specialisatietraining Massage bij kanker in het ziekenhuis aan Universitair Kanker Centrum in Leiden (UKC) – uitgesteld wegens Covid-19

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor mij? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ik probeer jouw bericht spoedig te beantwoorden.  

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.