Heidi Hallaert

Heb je het gevoel dat je telkens weer tegen dezelfde dingen aanloopt in je leven, je relaties, op je werk? Wil je graag groeistappen zetten, maar weet je niet goed hoe of wil je graag iemand naast je die je aanmoedigt en ondersteunt?

Weegt het verlies van een dierbare, je gezondheid, je werk,… zo zwaar door dat je erin lijkt te verdwalen? Heb je geen energie meer of ondervind je andere lichamelijke klachten waar je niet onmiddellijk een antwoord op vindt?

Ik help je graag op (jouw) pad!

Met Innsaei wil ik bijdragen aan het ontwikkelen van een sterk innerlijk kompas. Dit door persoonlijke groei te stimuleren en het vrijmaken van eventuele blokkades. Leven in verbinding met jouw kwaliteiten en wie jij in wezen bent, heeft een positief effect op alle deelgebieden van je leven. Integratieve psychotherapie is een cliëntgerichte therapievorm die inzichten en technieken uit verschillende therapeutische stromingen combineert. 

Maar niet enkel persoonlijke groei is een deel van mijn aanbod. Het groeien als koppel of het terugvinden van elkaar door middel van relatietherapie, is iets waar je bij mij voor terecht kan. Vraag hier gerust meer informatie over in het formulier hieronder. 

Over mezelf

Ik ben Heidi Hallaert.

Anderen typeren mij als integer, betrouwbaar en respectvol. Iemand die warmte en rust uitstraalt, je blik verruimt. Deze eigenschappen zet ik heel graag in om met jou op pad te gaan. Ik geloof dat elk mens kan uitgroeien tot wie hij of zij in wezen is. Innsaei is ontstaan vanuit mijn verlangen om meer in de wereld te zetten wie ik binnenin ben. Mensen in hun groeiproces begeleiden maakt daar voor mij een belangrijk deel van uit.

Daarnaast begeleid ik als vrijwilliger een rouwgroep bij Missing You. Missing You is een organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren die iemand verloren zijn. Meer info vind je op http://www.missingyou.be/

Ik ben lid van ABP-BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie) en van BNVIP (Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie).

 

Opleiding

 • Bachelor in de Gezinswetenschappen
 • Postgraduaat Integratieve Psychotherapie (4-jarige opleiding)
 • Opleiding Psychosomatoloog (2-jarige opleiding)
 • Opleiding Stress en burn-out coach (6-daagse opleiding)
 • Online training Positivologie, introductie in de Positieve Psychologie (1 maand)
 • 3-daagse Positieve Psychologie (november 2019)
 • Basisopleiding Hypnotherapie (VHYP-januari 2021)
 • Opleiding omtrent complex en chronisch trauma & dissociatie – nog in opleiding

Afspraak maken

Een afspraak met Heidi duurt één uur en is mogelijk op maandag -en dinsdagvoormiddag.

 • 8h45
 • 10h00
 • 11h15

Vul onderstaand contactformulier in om jouw afspraak vast te leggen.

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor mij? Wil je graag een afspraak vastleggen? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ik probeer jouw bericht spoedig te beantwoorden.

Heidi Hallaert
Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.