Therapeuten

Puur-Holiste werd geboren in de yogapraktijk van Isabel (Puur-Yoga). Mensen die bij haar komen, leren dat een gezond werkend lichaam niet losstaat van een gezond werkende geest. Vandaar het woord holistisch. Wanneer een lichaam ziek wordt is het altijd een uitnodiging om eens wat dieper in jezelf te kijken. En soms kan je dat niet alleen en is een ondersteuning nodig. Isabel vond het heel belangrijk dat er binnen Puur-Holiste ruimte was voor het mentale welzijn in de vorm van één op één consultaties. De therapeuten die je bij Puur-Holiste leert kennen zijn elk op hun manier gepassioneerd door hun vak en je kan hen hier wat beter leren kennen, alsook een afspraak bij hen boeken. 

Heidi Hallaert

Ik geloof dat elk mens kan uitgroeien tot wie hij of zij in wezen is. Innsaei, mijn praktijk in Beernem, is ontstaan vanuit mijn verlangen om meer in de wereld te zetten wie ik binnenin ben. Mensen in hun groeiproces begeleiden maakt daar voor mij een belangrijk deel van uit.

Innsaei staat voor intuïtie of innerlijk weten. Het komt uit het IJslands en betekent ‘de zee binnenin’. Intuïtie gaat over het vermogen om naar binnen te kijken. Met andere woorden, de capaciteit om dicht bij jezelf blijven. 

Lees meer over Heidi

 

Sandy De Cuyper

Mensen de weg helpen vinden naar het diepste van hun wezen, waar ze contact kunnen maken met hun gevoelens en emoties. Hen het plekje in zichzelf laten ontdekken waar het goed is, veilig voelt, waar ze rust vinden, waar ze intuïtief weten en hoop vinden.

Ik ben Sandy, psycholoog en cliënt-centered psychotherapeut van opleiding en werk reeds verscheidene jaren als psycholoog/psychotherapeut met kleuters, kinderen en jongeren en hun ouders.

Lees meer over Sandy

Marleen Borgonjon

Een luisterend oor, een goed gesprek en een goede aangepaste persoonlijke massage brengen energie en ontspanning. De massage brengt evenwicht en rust. Ga je een traject aan dan zoeken we samen hoe je het best jouw balans in evenwicht kan houden.

Door jou als persoon te benaderen op een onvoorwaardelijke wijze, in zijn geheel en in het “zijn”. Voor personen met CVS, burn-out, fibromyalgie, hartklachten, MS en kanker heb ik mij extra bijgeschoold en kan massage jou ondersteunen.

Lees meer over Marleen

Sabine Martens

THE FOODS WE CHOOSE MAKE THE DIFFERENCE

Als tiener kampte ik met een eetstoornis. Mijn zoektocht naar genezing bracht me, contradictorisch genoeg, bij voeding!
Wat mijn lichaam eerst ziek maakte, gaf het nu kracht.
Mijn dagelijkse voeding gaf me weer levensenergie, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel raakte ik weer helemaal in balans.
Dat inzicht en die kracht bracht me op mijn ‘zielepad … mijn levensmissie.

MIJN MISSIE

Je begeleiden om je dagelijkse voeding om te zetten in levenskracht.
Ik verdiepte mij in hoe je lichaam je dagelijkse voeding verwerkt.
Ik verdiepte mij in de balans voeding en hormonen.
Voeding en gezondheid zijn mijn grootste passie.

Focus on health, energy, vitality – not on weight!

Lees meer over Sabine