Stien Schoemans

Hoe je denkt, bepaalt sterk hoe je naar je leven kijkt. Hoe je kijkt en voelt is vervolgens sturend naar hoe je de dingen in je leven zal aanpakken.

Misschien knelt jouw schoen ook bij het aanpakken van veranderingen, blijf je draaien in uitstelgedrag, durf je niet of zijn er veel ‘Ja, ik weet wel, maar…’

Mijn missie is om jouw Compagnon de route te zijn, om samen met jou een beter inzicht of meer helderheid te krijgen over datgene wat jij wil veranderen of bereiken.

 

Tijdens jouw coachingstraject bied ik je support en hulpbronnen aan zodat je met jouw gewenste verandering of doel effectief en concreet aan de slag kan gaan.

 • Wil je meer helderheid krijgen in wat je precies wil veranderen of waar je naar toe wil met je leven?
 • Wil je een beter inzicht krijgen in jouw (onbewuste) beperkende of helpende denkpatronen?
 • Wil je leren werken met onderbouwde tools of methodieken om realistische en gewenste doelen in je leven efficiënter te bereiken?

Het vraagt van jou misschien wat moed, durf en focus. Maar ik verzeker je, het loont!

Over mezelf

Stien Schoemans staat – als Professioneel Coach – voor leergierigheid en open-minded. Ze geeft haar enthousiasme om te blijven ontdekken, te ontwikkelen en te groeien, graag door tijdens haar coaching. Het onderbouwd begeleiden van verbeter- en veranderingstrajecten is haar kracht.

 

Wat zijn haar troeven?

 • Stien werkt professioneel, doelgericht en waarde gedreven.
 • Ze is inspirerend, heeft een sterk charisma, is passioneel en betrokken bij haar job.
 • Ze is leer-en nieuwsgierig naar de mens in zijn context, werkt verbindend.
 • Ze is verbaal sterk en heeft een opmerkelijk aangename en rustige stem.

Wat is haar expertise?

 • Stien behaalde een Bachelor in de Ergotherapie en een Master in de Criminologie. Na een jarenlange succesvolle carrière in het bedrijfsleven in sales-, training- en projectmanagement, koos Stien om te gaan voor haar passie en haar missie: mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Hiertoe behaalde ze verschillende erkende coachingcertificaten en startte in 2002 haar coachingspraktijk Candra.
 • Zij kan putten uit een brede kennis van het bedrijfsleven, een ruime bagage van opleidingen, een pad vol levenservaring en een frisse geest.

Activiteiten

Perfectionisme - Lezing

Perfectionisme is een maatschappelijk probleem geworden. De laatste jaren nemen de gevolgen ervan epidemisch toe.

 • Kinderen ontwikkelen faalangst in de kleuterklas.
 • Leerlingen blokkeren tijdens hun examens.
 • Bekwame medewerkers met een hoge verantwoordelijkheidszin krijgen een burn-out of teveel stress omdat ze alles onder controle willen houden.

Lees meer en inschrijven

Veerkracht - Lezing

Stress hoort bij het leven en kan in bepaalde gevallen zelfs nuttig zijn. Het zorgt ervoor dat je kan overleven, focus gaat houden, uitdagingen aangaat. Toch kan niet iedereen even gemakkelijk om met stress of met moeilijkheden in het leven.
Veerkracht is hierbij het sleutelwoord, wanneer het gaat over de manier waarop we in het leven staan en hoe we omgaan met datgene wat er gebeurt in ons leven.

 

Lees meer en inschrijven

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor Stien? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ze zal spoedig jouw bericht beantwoorden. 

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.