Helend klankbad

Het universum is één en al energie, wij zijn energie. Eén worden met de universele energie vanuit soundbeleving , helpt je lichaam op een gezonde manier in die energie door te stromen.

Kom en beleef  een klankreis of soundhealing mee, geef je over aan de trillingen van de klankschalen, die een diep genezende werking hebben. Ze brengen ontspanning  in je spieren en je zenuwstelsel. Je hartritme en bloeddruk worden terug in evenwicht gebracht, beide hersenhelften worden gesynchroniseerd, je organen worden gestimuleerd zodat je immuunsysteem een boost krijgt. Alle lichaamscellen worden door de trilling van het celvocht terug in harmonie getrild.

Er worden nog andere instrumenten bespeeld om het geheel iets meer timbre te geven.

Laat je meevoeren door de golven van de oceandrum, de roep van de sjamanistische drum. De vibraties en ritmes van klankschalen, drum, regenmaker, ratel, pianola, tschincka’s, handpan en andere instrumenten in combinatie met stemexpressie en zang, kunnen fysische of emotionele blokkades op een zachte manier losmaken om je dichter bij je kern te brengen, bij je ziel.

De stem wordt ook ingezet, oeroude klanken of hemelse geluiden ter ondersteuning van je energetisch veld. De soundhealing draagt je, voert je mee, brengt je in contact met je diepere intuïtie, laat je misschien beelden zien of brengt je nieuwe inzichten, laat je connectie maken met je oerkracht. De klanken brengen je bovendien in een diepe ontspanning door het vrijkomen van endorfines.

Een gevoel van rust dat nog lang kan nawerken in je lichaam en bewustzijn, misschien slaap je ook diep die nacht…

Data & inschrijven

Myriam Vuylsteke

Myriam Vuylsteke:

Soms ben je in het leven even de weg kwijt, kan je je niet meer verbinden met je diepste kern.
Ingrijpende gebeurtenissen, trauma’s of diepgaande pijnen zorgen ervoor dat je afgesloten raakt van jezelf. Om mensen opnieuw de weg te tonen naar verbinding met zichzelf geef ik coachings en healings. Een klankschaalhealing kan inwerken tot op celniveau en een diep helende werking brengen.