Myriam Vuylsteke

Even mezelf voorstellen, ik ben Myriam Vuylsteke, van Menen afkomstig, opgeleid in de plastische kunsten te St. Lukas (Gent). Samen met jongeren ga ik het pad van jezelf leren uitdrukken in schilderen, tekenen en ruimtelijk werk. Het lesgeven aan tieners in kunstonderwijs in Brugge, de Maricolen, is mijn hoofdberoep. Ik ben mama van twee prachtige kinderen, Pablo en Lina, wij hebben een heel mooie band vanuit respect, liefdevol en dragend aanwezig zijn en elkaar vrijheid geven, één van de mooiste geschenken in mijn leven.

Meer over mezelf

Het leven heeft mij gevormd, heeft me gemaakt tot wie ik ben. Ik mag zeggen dat ik in dit leven al écht beleefd en geleefd heb. Omgaan met lijden en verlies, echtscheiding van de vader van mijn kinderen en het overgaan naar het licht van mijn 2 de partner Luc, mijn zielemaatje, opende voor mij de weg naar puur bewustzijn. Ik probeer “Ja” te zeggen tegen het leven, zodat ik mij her-inner wie ik in wezen écht ben. Ik wil het leven vanuit vreugde blijven omarmen, in het licht gaan staan, in mijn licht en dat licht delen met anderen vanuit pure liefde. Yoga, meditatie, energie-en klankwerk zijn daarbij wondermooie tools. Ik ben dan ook al een hele tijd begeesterde yogadocente. Dit pad brengt ook steeds nieuwe kansen en ontmoetingen waarvoor ik dankbaar ben. Yoga geven kost geen moeite, is een plezier, en brengt me telkens heel dicht bij mezelf.

Wij zijn allemaal licht en liefde, op deze aarde gekomen met een bedoeling, een missie. Soms ben je even de weg kwijt, kan je je niet meer verbinden met je diepste kern. Ingrijpende gebeurtenissen, trauma’s of diepgaande pijnen zorgen ervoor dat je afgesloten raakt van jezelf. Om mensen opnieuw de weg te tonen naar verbinding met zichzelf geef ik coachings en healings. Een klankschaalhealing kan inwerken tot op celniveau, de kracht van aanraking vanuit handen is groot. Ook een intuïtief energetische massage kan je helemaal terug in je lichaam brengen en ontspanning bieden.

Net voor coronatijd was ik begonnen met klankligconcerten bij mij thuis in kleine groepjes. Ik ben al lang met klank bezig, ik volgde opleiding bij Antoon Verwer in Nederland, Pia Lootens in Aalter en bij Conny Vercaigne. Wat een plezier dit in de wereld te mogen zetten, de speeltuin van klank is zo boeiend, oneindig ook en helend. Ik ben heel dankbaar dat Isabel Dobbelaere mij vraagt dit in haar mooie centrum Puur Yoga te komen geven, verbonden aan Puur Holiste, waar zij therapeuten en andere inspirerende mensen verenigt om holistisch werk te doen. Ik kijk al uit naar de eerste klankreis in september.

Activiteiten

Helend klankbad

Het universum is één en al energie, wij zijn energie. Eén worden met de universele energie vanuit soundbeleving , helpt je lichaam op een gezonde manier in die energie door te stromen.

Kom en beleef  een klankreis of soundhealing mee, geef je over aan de trillingen van de klankschalen, die een diep genezende werking hebben.

Lees meer en schrijf je in

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor mij? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ik zal jouw bericht snel beantwoorden!

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.