Leen Desmet

Ik ben Leentje, mama van 3 kinderen, kinderbegeleidster en pedagogische coach.

In mijn job en zelf als mama zijnde zit ik wel eens met mijn handen in het haar. Het opvoedingsproces loopt niet altijd van een leien dakje en vaak vinden we niet meteen een oplossing die bij onze waarden en normen passen. Het is een zoektocht om een manier te vinden die past bij jouw
kind(eren) en bij jouw als ouder. Als pedagogisch coach ondersteun ik zowel de ouders als de kinderen in dit proces.

Het is mijn missie om taboes rond ouderschap te doorbreken en het bespreekbaar te maken. Ouders en kinderen in hun kracht zetten is mijn drijfveer achter mijn coaching praktijk “De kleine vlinder”. Het samen zoeken naar oplossingen die jullie terug in jullie FLOW brengt in plaats van stress en onrust.

Ik inspireer je om te ontpoppen tot de ouder die je zelf wil zijn en je kind(eren) te laten uitgroeien tot de prachtige vlinder die ze zijn.

Opvoeden anders bekijken

Met de interactieve lezing wil ik alle ouders warm maken om op een positieve manier te kijken naar hun opvoeding die ze hun kinderen geven. Het leren kritisch naar jezelf kijken en reflecteren over jezelf als ouders. Dit allemaal om te ontpoppen tot de ouder die je wil zijn.

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor mij? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, ik probeer zo snel mogelijk jouw bericht te beantwoorden. 

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.