Jeroen Carrein

Na eerst een 10-tal jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij verder gespecialiseerd in het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders.

Ondertussen zorgden de uitdagingen op mijn eigen levenspad voor een blijvende ontwikkeling. Van daaruit kwam na verloop van tijd de bijna evidente keuze om mensen te gaan ondersteunen en begeleiden op het pad van zelfzorg en zelfkennis, de methodieken die mij vooruit gestuwd hebben. 

Mijn vele verblijven in India en de vele levenslessen daar zijn hierbij een grote hulp geweest.

Momenteel staat mijn mindfulness traject ‘De Kracht van Mildheid’ centraal. Daarnaast geef ik consulten, workshops en opleidingen in de planetaire numerologie.

Doorheen het jaar organiseer ik met verschillende mensen, verdiepende en inspirerende meerdaagses in oa. Orval, Galmaarden en Duitsland.

Naast orthopedagoog, mindfulness trainer en numeroloog ben ik ook NLP-(jongeren)coach, ‘Be More Me’-trainer,  ’talenten’fluisteraar,… 

Activiteiten

De kracht van mildheid

Voel steeds beter wat jij vandaag kunt geven, zonder je helemaal leeg te geven. Voel steeds beter wat jij nodig hebt, zonder je helemaal weg te cijferen.

Lees meer

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor mij? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ik zal jouw bericht snel beantwoorden!

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.