Audrey Charlier

Ik ben natuurgeneeskundig schoonheidsspecialiste, Dr.Hauschka therapeute, gespecialiseerd voetverzorger (medische pedicure), voetreflexologe en gezondheidscoach.

Ik ben van kinds af aan gepassioneerd door gezondheid en welzijn van zowel mens als dier. De holistische visie was ook al aanwezig in mijn opvoeding, d.w.z. er werd steeds op zoek gegaan naar de oorzaak van een probleem, en dus niet het symptomatisch behandelen ervan! Daaruit groeide een blijvende interesse in het holistische bekijken van de mens en hoe in zowel ziekte als gezondheid steeds alles met elkaar verbonden is.

Ondertussen heb ik al 15 jaar ervaring in het vak, en heb ik mij met hart en ziel ingezet voor een eigen holistische praktijk in Maldegem, dit gecombineerd met het uitbaten van een natuurvoedingswinkel met mijn moeder Carol. Sedert sept 2017 opende ik een gezondheidshuis in Brugge samen met een gedegen therapeuten team, en hoop ik dat ons huis jou een THUIS gevoel mag schenken waar je even helemaal tot jezelf kunt komen!

Activiteiten

Opleiding Lenormand

Ben jij geboeid door alles dat met intuïtie te maken heeft? Wil jij je intuïtie naar een next level brengen? Ben je geboeid door kaarten & nummers?

In de opleiding Lenormand kaarten neem ik je mee in de boeiende taal van de Lenormand kaarten. 

Lees meer en inschrijven

Contact

Heb je een persoonlijke vraag voor Audrey? Aarzel niet om het formulier in te vullen, ze zal jouw bericht spoedig beantwoorden. 

Wij gebruiken enkel jouw telefoonnummer bij eventuele annulaties.