Holiste team

Het team van Puur Holiste is een bewust gekozen groep therapeuten die vanuit hun ervaring en passie in hun vakgebied een mooie synergie vormen. Van een perfectionismecoach tot aromatherapeute, bij ons vind je verschillende passies en kennis. Ontdek hieronder ons volledige team!

Stien Schoemans

Ik sta – als Professioneel Coach – voor leergierigheid en open-minded. Ik geef mijn enthousiasme om te blijven ontdekken, te ontwikkelen en te groeien, graag door tijdens coaching. Het onderbouwd begeleiden van verbeter- en veranderingstrajecten is mijn kracht. Natuurlijk is het naïef om te geloven dat door coaching alles in je leven volledig stuurbaar of maakbaar wordt. Maar jij bent wel de eigenaar over jouw manier van denken. Hoe je denkt, bepaalt sterk hoe je naar je leven kijkt. Hoe je kijkt en voelt is vervolgens sturend naar hoe je de dingen in je leven zal aanpakken.

Lees meer over Stien

Audrey Charlier

Ik ben natuugeneeskundig schoonheidsspecialiste, Dr.Hauschka therapeute, gespecialiseerd voetverzorger (medische pedicure), voetreflexologe en gezondheidscoach. Ik ben van kinds af aan gepassioneerd door gezondheid en welzijn van zowel mens als dier. De holistische visie was ook al aanwezig in mijn opvoeding, d.w.z. er werd steeds op zoek gegaan naar de oorzaak van een probleem, en dus niet het symptomatisch behandelen ervan!
Daaruit groeide een blijvende interesse in het holistische bekijken van de mens en hoe in zowel ziekte als gezondheid steeds alles met elkaar verbonden is.

Lees meer over Audrey

Jeroen Carrein

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij toegelegd op het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders. Daarnaast gaf ik ook jongerentrainingen in groep. Op een bepaald moment begon ik te merken dat ik soms informatie kreeg over mensen die ik persoonlijk niet kende. Op één of andere manier kreeg ik overzicht over iemands leven en kon ik bepaalde zaken plaatsen en begrijpen. Na verloop van tijd ben ik mij daar meer beginnen op toeleggen en in verdiepen. Niet lang daarna ben ik begonnen met het inspreken van persoonlijke (ziele)boodschappen. 

Lees meer over Jeroen

Anja Claeys

Als kind voelde ik me altijd een beetje anders dan de andere kinderen, maar ik wou helemaal niet “anders” zijn. Ik deed dus mijn uiterste best om erbij te horen. Ik paste me overal en altijd zo goed mogelijk aan, als een volleerde kameleon. Niemand merkte hoe ik me diep vanbinnen echt voelde. Ikzelf had zelfs niet meer door wie ik echt was, maar dat was ook niet belangrijk, het belangrijkste was erbij te horen. Ik studeerde geneeskunde en na mijn studies stampte ik een succesvolle huisartspraktijk uit de grond. Ik werkte dag en nacht. Zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf. Tot mijn lichaam me duidelijk maakte dat het genoeg was geweest. Een burn-out dwong me tot rust…

Lees meer over Anja

 

Rita Van Parys

Als kind was ik al enorm gefascineerd door bloemen, planten en vooral geuren. Ik kon uren spelen in mijn eigen tuinhuisje achter in de tuin. Het tuinhuisje was helemaal ingericht als kruidenwinkeltje. Ik droogde er bloemen en planten, maakte extracten en verzamelde er kleine flesjes parfum. Het stond vast: ik zou parfumeur worden. In 2009 schreef ik mij in voor een cursus wetenschappelijke aromatherapie aan het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux. Een nieuwe wereld ging voor mij open en sindsdien heeft de wetenschappelijke aromatherapie mij niet meer losgelaten. De kennis over aromatherapie is onuitputtelijk en elke dag leer ik bij.

Lees meer over Rita

Myriam Vuylsteke

“Bestaan is een feit, leven is een kunst” – Rumi

Ik ben Myriam Vuylsteke, van Menen afkomstig, opgeleid in de plastische kunsten te St. Lukas (Gent). Samen met jongeren ga ik het pad van jezelf leren
uitdrukken in schilderen, tekenen en ruimtelijk werk. Het lesgeven aan tieners in kunstonderwijs in Brugge, de Maricolen, is mijn hoofdberoep. Ik ben mama van twee prachtige kinderen, Pablo en Lina, wij hebben een heel mooie band vanuit respect, liefdevol en dragend aanwezig zijn en elkaar vrijheid geven, één van de mooiste geschenken in mijn leven. Bij Puur Holiste zal ik klankschaalconcerten geven, waarbij ik jou met heel veel liefde en klank zal ontvangen.

Lees meer over Myriam

 

Leen Desmet

Ik ben Leentje, mama van 3 kinderen, kinderbegeleidster en pedagogische coach. In mijn job en zelf als mama zijnde zit ik wel eens met mijn handen in het haar. Het opvoedingsproces loopt niet altijd van een leien dakje en vaak vinden we niet meteen een oplossing die bij onze waarden en normen passen. Het is een zoektocht om een manier te vinden die past bij jouw kind(eren) en bij jouw als ouder. Als pedagogisch coach ondersteun ik zowel de ouders als de kinderen in dit proces.

Lees meer over Leen