Midwinter klankreis

We sluiten 2021 af op de kortste dag en langste nacht van het jaar, wat ook wel het donkerste punt genoemd wordt.

In dat moment van verstilling, is er een tijd tussen tijd. Een stilte… waar een belofte in verscholen ligt. Zoals de pauze tussen twee ademhalingen de belofte brengt van een nieuwe ademtocht, ligt op deze dag de belofte dat de zon, het licht terug zal komen.

Dit is de tijd van het jaar voor vernieuwing.

Tijd om nieuwe dromen te dromen.

Tijd om diep te ademen, te vertrouwen dat de dagen zich eens te meer beginnen te verlengen.

Deze avond wordt door T(h)ree of a Kind verwarmd met zang, klank en woord. En af en toe momentjes van verstilling en reflectie.

Warmte & Verbinding

Tijdens deze avond is de yogastudio in een zachte sfeer van kaarslicht gedompeld, gezelligheid en warmte, kruidenthee en zachte plekjes om te liggen of te zitten.

 

Er zal tijd genomen worden om te reflecteren op het jaar dat was, zodat je de ruimte creëert om nieuwe dromen, ideeën, nieuwe zaadjes om lief te hebben, te voeden, te koesteren in het jaar 2022 dat komt. En niet enkel voor jezelf, ook voor wie je liefhebt en de aarde, in de herinnering dat elke verandering die je wenst te zien in de wereld bij jou begint.

Tijdens die momenten van bezinning, verinnerlijking worden we gedragen door de hemelse stemmen van Marion, Delphine en Ilse.

Anderhalf uur zorgen ze voor een fijne afwisseling van zang, klanken en woorden die de weg naar het hart mogen vinden.

 

 

Data & inschrijven

T(h)ree of a kind

 

Dit vrolijke trio, Marion, Ilse en Delphine, vonden elkaar in klank en zang. De resonantie tussen deze drie unieke vrouwen is heel krachtig, daar konden we op de opening van Puur Holiste reeds van proeven.

Wil je graag dit jaar op een unieke en verbindende manier afsluiten?

Schrijf je dan in via bovenstaande link of formulier.

Datum: 21 december ’21

Uur: 19u30 – 21u30

Prijs: 30 € op voorhand betalen op rekening nummer: Bron Marion: BE09 7360 7592 1257 met vermelding van jouw naam en midwinter klankreis

Voel je heel welkom voor deze avond die zal aanvoelen als een warm dekentje, die lichaam, geest en hart verwarmt.